Investitie+Exclusivitate apartament 36 mp+11mp balcon, 72.200 euro,

72.200€
ID:UMB3459  Cluj-Napoca,  Gara

Descriere apartament

Umbrella Estate va ofera în exclusivitate posibilitatea de a achizitiona in Cluj Napoca, zona Petrom Oasului / Liberty Tehnology Park, apartament spatioas cu 1 camera, cu o suprafata utila de la  36 mp utili, la care se adauga suprafata balconului de 11 mp.

Apartamentul reprezinta o adevarata sansa de a investi în imobiliare, având atât un pret corect pe o piata efervescenta cât si posibilitatea de a fi cumparat cu chiriasul existent.

Compartimentarea este urmatoarea: hol+ debara cu usa, camera generoasa, baie cu cada, bucatarie separata spatioasa cu geam  plus balcon mare de 11 mp. Imobilul este relativ nou, construit in 2008.

Apartamentul este situat la etaj intermediar, se vinde utilat si mobilat  si beneficiaza de o priveliste extraordinara cu orientare S-V.

Imobilul se afla in apropierea unei artere principale dar ferit de zgomot si agitatie, are in apropiere 2 zone verzi reabilitate - Parcul Feroviarilor si Parcul Armatura si va beneficia de proximitatea noului Mall ce se afla in executie in apropiere.

Apartamentele sunt libere de sarcini, cu toate actele la zi si se pot cumpara atat cash cat si cu credit.

Pret 72.200 euro.

In imobil sunt de vanzare si alte apartamente cu alte suprafete intre 34 si 50 mp. Se pot achizitiona 2 lipite si transforma in ap cu 2 camere, compartimentarea si volumul spatiilor permite o gama diversa de amenajare.

Daca sunteti interesat sa faceti în 2024 o achizitie cu adevarat profitabila va asteptam la o discutie si o vizionare pentru a gasi împreuna varianta optima de achizitie .

Preturile sunt fixe si incep de la 68.500 euro.

Tel / whatsapp: 0762 690 000

Caracteristici apartament

  • Zona: Gara
  • Suprafata utila: 36 mp
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 4/
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 1
  • An Constructie: 2008

Caracteristici generale apartament

  •  Geam baie: Da,

Harta

Oferte similare

Ne puteti contacta pe
Tel: 0762 690 000 whatsapp